Beskriv dit billede.

Strandhytter

Strandhytter

Beskriv dit billede.

OMBYGNING AF 120 TANKANLÆG

Sted: Denmark
Kunde: UNO-X Danmark
År/periode: 2017 >>
Type: Konceptudvikling, produktion og montage

Status: Igang

Uno-X har udviklet et nyt design til kædens tankstationer, der skal totalombygges med blandt andet iPhonen som
forbillede. Formålet er at bygge stationer, der giver en enkel, intuitiv og lynhurtig oplevelse, når kunderne tanker.

På den baggrund har Uno-X valgt at gennemføre en grundlæggende revision af kædens stationskoncept og har samtidig afdækket et potentiale i at konkurrere på brugervenlighed i langt højere grad end hidtil.
Uno-X har fået bestyrelsens opbakning til at investere 250 millioner kroner i at bygge helt nye stationer over hele landet, og her har man netop brugervenligheden i højsædet.

De nye konceptstationer er blandt andet bygget med Apples iPhone som forbillede og udmærker sig ved en række fravalg, der gør oplevelsen enkel og intuitiv.

Stationerne har nye, lynhurtige betalingsautomater samt en helt ny prismast, der er registreret design, og hvor priserne står klart selv i skarpt lys og på lang afstand.

Derudover vil mærkeringer i asfalten hjælper kunderne til ensrettet færden på stationen, ligesom kunderne kan se frem til blødt og varmt LED lys samt store, åbne pladser, der giver tryghed på mørke aftener.
De første eksempler på de nye stationer står allerede klar flere steder i Danmark:
Søborg, Kvistgård i Nordsjælland samt Maribo på Lolland og i Odense. Mange flere Uno-X stationer er allerede under ombygning, og når de nye stationer kommer i brug, er det ambitionen, at kunderne skal opleve en mærkbar forskel og køre fra Uno-X stationer med tanken fuld af benzin og en god oplevelse.

REDUCERET NEDETID
 V. OMBYGNING.
FRA 3 UGER TIL 1 UGE
TAGKONSTRUKTION MONTERES PÅ ÉN DAG
INNOVATIVT DESIGN I ALUPLADE OG LED LYS
HØJ KVALITET PYLON MED LED STORMSKÆRM