Ledige Stillinger - Aktuelle opslag

Servicetekniker med ledelsesambitioner

Har du lyst til at opbygge og drive en serviceorganisation, hvor du også selv kører som udførende servicetekniker – så har vi en spændende mulighed til dig her.

Washbox er en ny og seriøs spiller i den danske vaskehalsbranche. Vi udvikler, producerer og servicerer vaskehaller, og vi har brug for en erfaren servicetekniker, der både har evnen og lysten til at opbygge og drive en serviceorganisation i verdensklasse. Washbox er en nystiftet søstervirksomhed til Ipart, som gennem flere år har bygget tankstationer med succes. Som ny virksomhed står vi med andre ord på skuldrene af en erfaren virksomhed.

Uopfordret: Produktionsmedarbejdere Hvam ved Kjellerup

Vi har med jævne mellemrum brug for yderligere medarbejdere til vores produktion i Hvam ved Kjellerup, så du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Vi udfører manuel montage af præfabrikerede bygningselementer og servicefaciliteter i Norden. Opgaverne består typisk af:

 

  • Intern montage af bygningsdele

  • Demontering af gamle elementer

  • Kvalitetstjek af emner

 

Så ser du dig selv som omhyggelig og kvalitetsbevidst, og kunne du tænke dig at arbejde i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden – så send en kort ansøgning hurtigst muligt.

 

NB.: Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder – og tager fat i dig, når vi får en åbning, som svarer til dine ønsker og kompetencer.

Om IPART

IPART er et projekt- og udviklingshus, med speciale i udvikling og opsætning af tankstationer, og visuel identitet i bygningskonstruktioner. Vi følger opgaver fra start til slut og har omfattende erfaring inden for stålproduktion, montage og bearbejdning.

Vi er både grundige og gemytlige. For os er det afgørende, at samarbejdet med vores kunder afspejler en fælles forståelse af opgaven såvel som et fælles værdisæt. 

 

Ipart Aps er opstartet i 2014 af Mads Vestergaard Krøgholt og tæller i dag 20 medarbejdere.

© IPART Aps

IPART Aps, Industrivej 9b, 8450 Hammel
CVR: 32308473

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort LinkedIn ikon