Ledige Stillinger - Aktuelle opslag

IPART Logo.png
Elektriker / Installatør 

Kunne du tænke dig et spændende og udfordrende job i virksomhed hvor udvikling og nytænkning er i højsædet? Vi leder efter en faglært Elektriker / Installatør som kunne tænke sig at arbejde med produktion og montage af vaskehaller.

Du bliver en del af vores interne montageteam, som monterer færdige Plug&Play vaskehaller. Der vil også være opgaver ude af huset, primært i forbindelse med montage på byggepladsen, samt efter behov i forbindelse med sevice og vedligeholdelse af eksisterende vaskehaller. 

IPART Logo.png
Produktionsmedarbejder - Intern Montage 

Til vores produktion søger vi nu yderligere medarbejdere med sans for kvalitet og detaljer. Har du en håndværksmæssig baggrund, så har du her mulighed for at arbejde med montage af præfabrikerede bygningselementer til tankstationer og vaskehaller.

Hos Ipart går vi op i at levere nye og spændende løsninger i højeste kvalitet. Vi arbejder i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden. 

IPART Logo.png
Vil du være med på Holdet - søg uopfordret

Vi er altid interesserede i at komme i kontakt med talentfulde kandidater. Hvis du kunne tænke dig at komme med på holdet, så send dit CV og din uopfordrede ansøgning gennem nedenstående link.

 

NB.: Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder – og tager fat i dig, når vi får en åbning, som svarer til dine ønsker og kompetencer.

Om IPART

IPART er et projekt- og udviklingshus, med speciale i udvikling og opsætning af tankstationer, og visuel identitet i bygningskonstruktioner. Vi følger opgaver fra start til slut og har omfattende erfaring inden for stålproduktion, montage og bearbejdning.

Vi er både grundige og gemytlige. For os er det afgørende, at samarbejdet med vores kunder afspejler en fælles forståelse af opgaven såvel som et fælles værdisæt. 

 

Ipart Aps er opstartet i 2014 af Mads Vestergaard Krøgholt og tæller i dag 30 medarbejdere.