Ledige Stillinger - Aktuelle opslag

Koordinator til Byggesagsbehandling

Vi søger en intern koordinator til at assistere med byggesagsbehandling, da vores nuværende koordinator har fået andre opgaver i organisationen.

 

I stillingen som koordinator, skal du forberede beskrivelser og tegninger til byggeansøgning hos myndighederne. Du vil få en spændende og selvstændig hverdag i tæt kontakt med vores nuværende koordinator. Derudover vil du få en bred kontaktflade til både eksterne rådgivere, myndigheder og naturligvis dine nye kollegaer.

Uopfordret: Produktionsmedarbejdere Hvam ved Kjellerup

Vi har med jævne mellemrum brug for yderligere medarbejdere til vores produktion i Hvam ved Kjellerup, så du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Vi udfører manuel montage af præfabrikerede bygningselementer og servicefaciliteter i Norden. Opgaverne består typisk af:

 

  • Intern montage af bygningsdele

  • Demontering af gamle elementer

  • Kvalitetstjek af emner

 

Så ser du dig selv som omhyggelig og kvalitetsbevidst, og kunne du tænke dig at arbejde i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden – så send en kort ansøgning hurtigst muligt.

 

NB.: Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder – og tager fat i dig, når vi får en åbning, som svarer til dine ønsker og kompetencer.

Om IPART

IPART er et projekt- og udviklingshus, med speciale i udvikling og opsætning af tankstationer, og visuel identitet i bygningskonstruktioner. Vi følger opgaver fra start til slut og har omfattende erfaring inden for stålproduktion, montage og bearbejdning.

Vi er både grundige og gemytlige. For os er det afgørende, at samarbejdet med vores kunder afspejler en fælles forståelse af opgaven såvel som et fælles værdisæt. 

 

Ipart Aps er opstartet i 2014 af Mads Vestergaard Krøgholt og tæller i dag 20 medarbejdere.

© IPART Aps

IPART Aps, Industrivej 9b, 8450 Hammel
CVR: 32308473

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort LinkedIn ikon