Produktion & Montage

Vores produktionshal i Hvam giver giver os en stor kapacitet og fleksibilitet. Det betyder, at vi nu i endnu højere grad kan producere originale plug & play løsninger, der udvider horisonten for, hvordan man i dag forstår tankstationsbyggerier.

Ny hal - nye højder

I september 2018 overtog vi officielt produktionshallen i Hvam og fik yderligere knap 2000 m2 at boltre os på. De nye kvadratmeter giver os blandt andet mere lagerplads, hvilket betyder, at vi nu kan lagre tre komplette tage og derved kraftigt reducere en fremtrædende flaskehals i vores produktion. Tilføjelsen af afdelingen i Hvam betyder altså, at vi har optrappet produktionen og tilført den en fleksibilitet, der gør os langt mere attraktive som samarbejdspartnere.

Af de godt 2000 m2 er 1800 produktionsareal, der stå for at producere tage, prispyloner, pumpebeklædninger, skraldespande, containerskjul, påfyldningsskjul, beklædningsinddækninger samt diverse specialdele. De resterende 200 m2 er afsat til administration.

Fleksibel plug & play

Vi har sat vores eget præg på hallen og  renoveret den gamle kontorafdeling, der udover ny indretning er blevet forstærket med ansættelsen af en produktionskoordinator. 

Yderligere har vi også installeret en 5 tons traverskran, der i symbiose med den øgede lagerplads, spiller en stor rolle i at øge fleksibiliteten i vores produktion. Kranens rækkevidde strækker sig over hele arealet af produktionshallen og gør os derfor i stand til problemfrit at flytte færdige elementer uanset, hvor i hallen de befinder sig. Kombinerer man det med, at bygningens størrelse tillader lastbiler at bakke ind i hallen, tager det ikke lang tid at få selv store elementer læsset og ud af døren. Samspillet mellem traverskran og produktionshal betyder, at vi kan drive vores plug & play tankegang til nye højder.

Yderligere opgraderinger

Foruden traverskranen har vi anskaffet os en flytbar svingkran, samt 2 Stenhøj lifte, der er en stor hjælp, særligt når vi arbejder med vores LED-pyloner. Liftene gør os i stand til at rotere pylonerne, så det altid er muligt at finde en god arbejdsstilling, hvilket selvfølgelig i sidste ende resulterer i en mere effektiv produktion. Til sidst men ikke mindst bliver alt vi sender ud af døren i Hvam altid snorlige i kraft af vores altid kompetente medarbejdere suppleret af vores nivelleringsbord, der er udstyret med stillesko.

Princip i praksis

Produktionshallen gør os i stand til i endnu højere grad at eksekvere vores plug & play princip så konsekvent som muligt. Vi har en filosofi om, at én time hjemme svarer til tre timer ude. Det danske vejr er ikke til at stole på, så der er altid en risiko for, at det kan sabotere byggeprocessen. Derfor samler vi så mange moduler som muligt i produktionshallen, hvor værktøj og nye batterier altid er tæt på, og grå skyer ikke eksisterer. Jo mindre vi fylder på byggepladsen jo bedre. Det er denne måde at anskue byggeprocessen på, der driver os fremad i at generere originale løsninger, der skaber værdi for alle interessenter.

Egne maskiner til stans
3200 m2
Produktions-factiliteter
3D Visualisering
Certificeret
EN-1090
Egne konstruktører

Står dit firma og har brug for et visuelt udtryk, der kan etablere et positivt indtryk og højere genkendelsesgrad blandt kunder og samarbejdspartnere?

Så tag en snak med en virksomhed, der er specialister i at få din til at se godt ud.